TFC Noordwijk Ladies

Fietsen voor Vrouwen

Doel

Het doel van wat wij in de wereld willen zetten is tweeledig; met elkaar een sportieve fietsprestatie leveren en daarnaast geld inzamelen voor Pink Ribbon. De sportieve prestatie wordt geleverd door in oktober a.s. 3 dagen achterelkaar 100 km per dag te fietsen: de Pink Ribbon Ride!

Naast de reguliere wekelijkse ritten, oefenen wij in augustus met een 2-daagse rit van telkens ca. 100 km. Op 16 september a.s. organiseren wij in Noordwijk een (boek-)presentatie over borstkanker.

We hebben een streefbedrag van € 5.000,00 in gedachten als bijdrage aan Pink Ribbon. We denken dat we dat met de inzet van allen in het team, voor elkaar kunnen krijgen. Elke euro telt.

Iedereen kan deze prestatie volbrengen, wij nemen elkaar daarin mee: de kracht van het team is groter dan een groep van individuen. 

Laatste donaties

€ 10 30-07-2021 08:09 uur
€ 25 27-07-2021 21:34 uur
1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. Pink Ribbon is er speciaal voor al deze vrouwen. We halen geld op voor projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en om het beter te kunnen behandelen. Daarnaast doen we er alles aan om het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken. Pink Ribbon is onderdeel van KWF Kankerbestrijding