Extra steuntje voor de Mont Ventoux

Cindy de Vries- Neyens

Helaas is dit uitgesteld ivm met het corona virus. Zodra er een nieuwe datum is gaan we weer verder met inzamelen. Ik wens iedereen veel sterkte in deze onzekere tijden.

Iedereen die mij persoonlijk kent weet mijn motivatie waarom ik me inzet voor Pink Ribbon & KWF. Mijn doel dit jaar is om in juni de Mont Ventoux te gaan beklimmen op de fiets samen met een groep leuke fanatieke sporters die gewoon van fietsen houden en een sportieve uitdaging in het leven. In eerste instantie fiets ik voor mezelf. Maar de vraag kwam vaak voorbij voor welk doel fiets je en kunnen we je steunen? Bij deze heb ik toch een pagina aangemaakt voor mensen die een kleine bijdrage willen doen om ons de berg op te krijgen. Geld blijft nodig voor onderzoek naar kanker. Ik wens dat ze deze ziekte ooit een keer gaan verslaan. Samen staan we sterker. Liefs Cindy en een leuk gemotiveerd fiets team.

Laatste donaties

€ 50 13-03-2020 10:18 uur
€ 10 09-03-2020 18:51 uur
Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.